NATUURLIJK WIL JIJ OP VAKANTIE IN WESTERWOLDE

SportKamp & Meer

Lol maken met je collega’s of gezellig een weekend weg met je sportmaatjes?! Vakantiepark Emslandermeer biedt de ultieme mogelijkheid om aan je team te bouwen. Wij hebben avontuurlijke dagtochten waarbij je samen de activiteiten gaat beleven. Je kan kiezen om; per fiets, kano of  lekker ‘dauwtrappen’ met de benenwagen op de vroege ochtend de natuur te ervaren. Samen ga je na alle inspanning s’avonds de dag afsluiten met (h)eerlijk eten en vertier. Denk daarbij aan live muziek, proeverijen van lokale brouwers en workshops. Daarnaast is het vakantiepark Emslandermeer ook voorzien van een 9 holes golfbaan met de B status van het NGF waar jullie gebruik van kunnen maken.

Wij bieden meer! Ook voor de liefhebbers, ‘die niet van sportief houden’ hebben we volop plezier op de agenda. Een culturele stedentrip waarbij je terug gaat naar 1742 in het plaatsje Bourtange, shoppen in het nostalgische Groningen of een stedentrip naar het aangrenzende Emsland, de stad Papenburg en Emden DE? Kort samengevat, bij ons ervaar je geen enkel moment van verveling! Dit weekend geeft voldoende gespreksstof voor de komende jaren en is er eentje om niet snel te vergeten. Komen jullie Westerwolde ontdekken?!

Ga in Gesprek
avontuurlijk op vakantie

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

De Regio

Avontuurlijk Recreëren

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.

Zoek en Boek