NATUURLIJK WIL JIJ GOLFEN IN WESTERWOLDE

Golfen

Het zegt het al ‘Natuurlijk’ golfen in Westerwolde. Vanzelfsprekend moet je een keer gegolft hebben bij golfbaan Westerwolde. Een prachtige baan midden in de natuur met 9 holes en de B status van het NGF ( Nederlandse Golf Federatie). Golfen is bij ons een gezellige middag of avond uit. Of je nou beginner, pro golfer, rijk of arm bent, iedereen voelt zich thuis bij de golfclub Westerwolde.

Bij golfclub Westerwolde ervaar je een combinatie van inspanning en ontspanning. De golfbaan is namelijk gelegen naast ons top restaurant Roegh eten & drinken. Lekker een balletje meppen en na het sportieve avontuur fijn bijkomen met een,  ‘Roeghe’ moaltied en een ijskoud drankje.

Reserveren

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

De Regio

Volop Activiteiten

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.

Zoek en Boek