VAKANTIE IN WESTERWOLDE

Avontuurlijk Genieten

SNOEV’N
Jij bent de ontdekkingsreiziger! Jij gaat cultuur en avontuur snuiven. Een vakantie in Westerwolde is een belevenis met volop actie, natuur en historie. Een avonturier kan volop zijn energie kwijt in het ruige Westerwoldse landschap. Even ‘back to basic’ varen per kano door de ruiten A of een voetreis door de ongerepte oerbossen? Jij gaat genieten met een grote G.

BROEZ’N
Op ‘ fietse lekker broez’n’  door Westerwolde! Op de fiets met de wind in de haren over de hei, langs prachtige beekdalen en dat over de grootste MTB route van Nederland. De veelzijdige routes bieden een geweldige uitdaging door de afstand en hindernissen die je tegenkomt. Daarnaast heb je door de uitgestrektheid een prachtig uitzicht en ervaar je een combinatie van inspanning en ontspanning. Ook is er volop gelegenheid voor de recreatieve fietser. Westerwolde heeft meer dan 36 knooppunt routes die je kunt fietsen en die men heeft aangekleed met ‘eet plezier’ . Lekker eten om de energie voorraad weer bij te tanken.

Accommodaties

VAKANTIEPARK EMSLANDERMEER

Verzorgt tot in de puntjes

Bijna teveel om op te noemen. Emsland & Meer biedt meer vakantieplezier door de vele faciliteiten die het vakantiepark biedt en de avontuurlijke activiteiten die je kunt boeken. Volop vertier en plezier voor jong en oud.

Zo kan je genieten van; wellness faciliteiten in je vakantie woning, actief een balletje slaan op de golfbaan of de sfeer en smaken ervaren bij ons top restaurant. Het restaurant waar je ‘bijna’ het gemak van je eigen huiskamer ervaart en gezellig samen kan zijn. Voor jong en oud plezier dat is wat we belangrijk vinden. S’morgens lekker een kopje koffie met een krantje, samen een spelletje spelen,  live muziek beleven en daarbij ‘gewoon’ genieten. Gewoon, want genieten dat vinden wij een must die jij als vanzelfsprekend mag beschouwen. Ervaar de comfort, wees op je gemak en voel je thuis bij vakantiepark Emslandermeer.

Wat kan ik verwachten
“Geen moment meer van verveling want jij kan kiezen. Ben jij een avonturier? Dan ga je voor actie. Wil je lekker lui zijn? Dan ga je toch lekker voor wellness en comfort? Emsland & Meer, biedt meer en de keuze is aan jou welke je hieraan wilt geven.” 

EMSLANDERMEER

Uitgelicht