JE EIGEN VISSTEK OP VAKANTIE

Karpervissen

Karpervissen, meer vakantieplezier voor de echte sportvissers. Bij vakantiepark Emslandermeer kun je dagelijks je hengel uit gooien bij je eigen ‘visstek’ op vakantie. De woningen zijn namelijk uitgerust met een eigen vis steiger en zijn direct gelegen aan het binnenmeer van 50 hectare. In het binnenmeer is een bovengemiddelde visstand omdat de visstand op peil gehouden wordt door nieuwe karpers uit te zetten in het meer. Dus een succesvolle vangst gegarandeerd.

Naast de grote aantallen karpers die aanwezig zijn in het meer vind je er ook volop roofvis en witvis. Ongeacht wat voor visser je bent? Voor iedere visliefhebber die een stukje meer wil is dit de ideale locatie voor een perfecte visvakantie. De kosten voor een dagvergunning zijn € 6,00 per woning en zijn verkrijgbaar bij de receptie. We werken samen met de plaatselijke hengelsport winkel van Hoorn 

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

De Regio

Genieten met een grote G

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.

Zoek en Boek