PUUR RUW & ONBEWERKT

Restaurant Roegh

Wij zijn jouw restaurant in de buurt of wanneer jij op vakantie bent in Vlagtwedde, met het zogezegde ‘ what you see is what you get ’ op je bordje. Een gezellig huiskamer gevoel waar jij samen kunt zijn met de hele familie en je thuis voelt. Spelen, eten en genieten dan is wat je bij Roegh eten en drinken ervaart. Onze gerechten zijn bereid zonder ‘ Poeha ‘, dit houdt in clean, gezond en zonder additieven. Heerlijk kwalitatief gezond eten dat verzadigd en waar jij je letterlijk en figuurlijk goed bij voelt. Geen overdaad want dat schaadt.

Wij hebben lekkere gerechten voor volwassen maar we zijn ook een kindvriendelijk restaurant. Er is namelijk volop de mogelijkheid voor de kinderen om te spelen. Buiten hebben we namelijk een airtrampoline en een adventure golf zodat ouders en kinderen samen een hele middag kunnen genieten. De gerechten zijn culinaire hoogstandjes alleen dan op een  ‘no nonsense’ manier. Voor iedere leeftijd lekker, net als in het eetcafe,  een stoere houten plank bedekt met gezond eten wat verrassend lekker is. Wij zien eten als een gezellige happening die je samen als gezin ervaart bij ons in Vlagtwedde in de gemeente Westerwolde. Laagdrempelig een middagje uit met de kids, of romantisch met zijn tweeën. Bij ons zijn jullie altijd welkom!

toetjeetenbijroegh
livemuziekbijroegh

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

DE REGIO

Een Ontdekkingsreis

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.