PUUR RUW & ONBEWERKT

Restaurant Roegh

Roegh eten en drinken is de ‘huiskamer’ vakantie.  Een gezellige tent met live muziek, goed eten en veel vertier voor jong en oud. Onze gerechten zijn bereidt zonder ‘ Poeha ‘, dit houdt in; clean, gezond en zonder additieven. Heerlijk kwalitatief gezond eten dat verzadigd en waar jij je letterlijk en figuurlijk goed bij voelt. Geen overdaad want dat schaadt.

We zijn er voor iedereen, en zijn zeer zeker een kindvriendelijk restaurant. Naast de culinaire hoogstandjes is er namelijk veel te doen voor jong en oud. Je kan gebruik maken van de midgetgolf, samen hapjes bereiden met de kok, een event bezoeken of ‘gewoon’ gezellig samen een spelletje spelen. Wij zien eten als een gezellige happening die je samen als gezin ervaart bij ons in Vlagtwedde in de gemeente Westerwolde. Laagdrempelig een middagje uit met de kids, of romantisch met zijn tweeën? Bij ons zijn jullie allemaal welkom!

toetjeetenbijroegh
livemuziekbijroegh
lekkeruiteten

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

DE REGIO

Een Ontdekkingsreis

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.