WATERPRET VOOR JONG EN OUD

Subtropisch Zwembad

Als een vis in het water! Ga lekker op wateravontuur, want wie is er nou niet gek op zwemmen?! Bij het subtropisch zwembad van vakantiepark Emslandermeer kun je zomer en winter genieten van WaterPret. S’morgens de dag goed beginnen en sportief een aantal baantjes trekken in ons 25 meter bad. En s’middags lekker  met de kids in de stroomversnelling en racen van de glijbaan? Voor elke leeftijd en wens een oplossing.

Daarnaast is het zwembad voorzien van wellness voorzieningen waar je gebruik van kunt maken na de boeking. Denk hierbij aan; de zonnebank, de sauna en lekker languit genieten in het bubbelbad.  Neem de sprong in het diepe en boek je vakantie!

sauna
subtropisch

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

De Regio

Sportief of Ontspannen

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.

Zoek en Boek