DAAR WORDT IEDER KIND BLIJ VAN

Animatie

Als de kinderen het naar de zin hebben dan is het pas écht vakantie voor de ouders. Zoals we overal verkondigen, bieden wij meer. Meer avontuur en zeker meer plezier! Op vakantiepark Emslandermeer kunnen de kinderen zich volop uitleven want op elke hoek van het park vind je wel een gave speeltuin. Ook is er gedacht aan de oudere kinderen want deze kunnen; voetballen, jeu de boules, bootje varen bij het strandje, volleyballen op het veld en midgetgolf en bij de ‘hangplek’ is een tafeltennis tafel.

Daarnaast is er een gezellige huiskamer voor de parkgasten, en wel bij Roegh eten & drinken. Hier kun je samen; tv kijken, spelletjes doen, op je gemak zitten en een drankje doen in de relaxte zithoek of aan de bar. Samengevat bij vakantiepark Emslandermeer voel jij je overal welkom met de hele familie.

FACILITEITEN

De Bijzonderheden

DE REGIO

Oneindig veel Natuurschoon

Een vakantie wordt pas écht onvergetelijk wanneer jij bij terugkomst verhalen kunt vertellen over wat je allemaal hebt meegemaakt. Bij Vakantiepark Emsland & Meer ben je de ‘ontdekkingsreiziger’ die met deze fantastische verhalen thuiskomt. Want de regio Westerwolde heeft een agenda met volop activiteiten en evenementen. Is voorzien van oneindig veel natuurschoon en biedt veel mogelijkheden om sportief of relaxed op avontuur te gaan. Deze vakantie is er ‘eentje’ die jij niet meer zal vergeten! Er zal nog lang nagepraat worden over die vakantie, ‘daar in het verre Noorden’.