Zwemmen
Ontdek de mooiste plekken
in het bos
Wat is er te doen?

Vakantiepark Emslandermeer

 

Vakantiepark Emslandermeer is gelegen in het mooie Groningse dorp Vlagtwedde. De gemeente Vlagtwedde is uitgeroepen tot de op een na mooiste van Nederland. Dat is niet voor niets, want het landschap biedt een grote variatie. Ontdek het fietsend. Wandelend. Varend. Bos en water. Er gaat niets boven Groningen!

 

Op het park hoeft u zich niet te vervelen. Laten we beginnen met het overdekte subtropische zwembad, waar jong en oud zich prima vermaken. Neem een duik of huur een bootje, tijdens de zomerperiode, om de omgeving te verkennen. Op zoek naar iets actievers? Vakantiepark Emslandermeer beschikt niet over 1, maar twee golfbanen. Een 9 holes met golfvaardigheidsbewijs (GVB) en een openbare 5 holes golfbaan waar iedereen welkom is! Maak hier kennis met deze fantastische sport. Is dit nog niet genoeg? Dan zal Ekkie je vermaken. De 8 jarige Eekhoorn woont in een berkenboom op het park. Dansen, knutselen en spelletjes doen. Spelen in het bos, klimmen in de bomen. Hij is op zoek naar jou.

 

Maar waar vakantiepark Emslandermeer echt bekend en berucht om is zijn de prachtige visplekken in en rond het park en de prachtige omgeving waar heerlijk gefietst en gewandeld kan worden. Komen jullie langs? Want hier geldt niets moet, alles mag. Actief. Rust. Zolang u maar geniet.

 

"Goed vertoeven, het is een geweldig mooi park als je van wandelen houdt"

Familie Janssen