Provincie groningen
Vakantie in Groningen...
genoeg te beleven

Er gaat niets boven Groningen

Op vakantie in Groningen

Groningen, daar waar je kan genieten van de rust en de ruimte. Een verrassende provincie. Prachtige landschappen. Kleine dorpen. Knusheid. En sfeervolle vakantiewoningen op vakantiepark Emslandermeer. De ideale startlocatie in Groningen om te genieten van deze mooie provincie.

 

Naar de stad Groningen

Vakantiepark Emslandermeer leent zich uitstekend voor een stedentrip naar de gelijknamige hoofdstad van deze provincie. Op 40 minuten rijden ben je in deze bruisende (studenten)stad. Een stad met een prachtige geschiedenis. Historische pakhuizen. Een charmant centrum. Fantastisch eet- en drinktentjes. Shopliefhebbers kunnen hier helemaal hun hart ophalen, maar ook beschikt de stad over vele goede musea. Sla een bezoek aan het Groninger museum niet over!

 

Geen zin of tijd voor een stedentrip

Emslandermeer is ook het vertrekpunt om de provincie Groningen op een actieve manier te ontdekken. Lopen, fietsen of varend. Ontdek de mooiste plekjes van Groningen. Je loopt er vanzelf tegenaan. Ga ook naar de historische bezienswaardigheden, zoals Vesting Bourtange. Deze stad tegen de Duitse grens is een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Bezoekers wanen zich eeuwen terug in de tijd.

 

De natuurgebieden

Ga voor rust, ruimte, prachtige vergezichten en bijzondere flora en fauna en bezoek één van de natuurgebieden. De natuurgebieden zijn zo bijzonder. Geniet van de bossen van Westerwolde, de oevers van de Ruiten-Aa en de moerassen bij Bourtange. De natuurgebieden van Groningen zijn oneindig in variatie en omvang.

 

Kortom, Vakantie in Groningen…genoeg te beleven.

En je hoeft ook niet weg van het vakantiepark. Op vakantiepark Emslandermeer is genoeg vertier. Een subtropisch zwembad. Twee golfbanen. Eén met en één zonder GVB verplichting. Horecagelegenheden. Een schoonheidssalon. En veel vismogelijkheden.

 

"Er gaat niets boven Groningen!" Op vakantiepark Emslandermeer ontdekt u dat dit gezegde klopt!