ekkie
Kom je snel met mij spelen
op het park?

Wie is Ekkie Eekhoorn?

Even voorstellen:

 

Mijn naam is: Ekkie Eekhoorn

Mijn leeftijd is: 8 jaar oud

Mijn e-mailadres:ekkie@vakantiegevoel.nl

 

Ik woon: in een berkenboom op Hogenboom Vakantiepark Emslandermeer

 

Ik ben geboren: in een holletje in een boom op ongeveer 6 meter hoogte in Uithoorn. De buitenkant van mijn nest was gemaakt van twijgen en de binnenkant hadden mijn papa en mama lekker bedekt met een warme, dikke laag gras en mos.

 

Mijn hobby's zijn: Ik vind spelen met kinderen op de Hogenboom Vakantieparken heel leuk om te doen. Gezellig dansen, knutselen en spelletjes spelen. Maar ik vind het ook heel erg leuk om te spelen in de bossen, in bomen te klimmen en om nootjes te zoeken!

 

Het leukste vind ik: Op vakantie gaan vind ik het aller leukste om te doen. Gelukkig ga ik vaak naar de Hogenboom Vakantieparken toe, echt super! Wisten jullie trouwens dat eekhoorns ook vaak in bossen leven waar veel naaldbomen zijn, maar daar vind ik het een beetje te koud. Ook zijn er veel eekhoorns in Zuid-Spanje, maar dat vind ik een beetje te warm. Daarom blijf ik het liefste in Nederland of Duitsland op de Hogenboom Vakantieparken.

 

Niet leuk vind ik: Ik vind het niet leuk als mensen ruzie zoeken met elkaar. Ik hou ook niet zo van auto's. Die rijden altijd zo hard. Als ik bang ben ren ik altijd zo hard mogelijk weg en klim ik zo snel mogelijk veilig de boom in.

 

Mijn lievelingseten: Het lekkerste om te eten vind ik notentaart of paddenstoelensoep, dat is echt smullen!

 

Mijn lievelingsdrinken: Ik vind melk heel erg lekker, daar worden mijn tanden sterk van. Dan kan ik nog meer nootjes eten!

 

Mijn lievelingssnoepje: Ik hou heel erg van chocolade met nootjes, maar dat mag ik niet te veel eten, want dan word ik zo dik!

 

Mijn lievelingsmuziek: De Hogenboom Minidisco CD 'Dans mee met Ekkie' vind ik hele leuke muziek. Deze draai ik elke dag tijdens de Minidisco en dans en swing ik er met de kinderen op los! Mijn lievelingsliedje is Hi Ha Hogenboom.

Mijn lievelingskleuren: groen en oranje. Daarom zijn dat ook de kleuren van de kleren die ik altijd aan heb!

 

Mijn lievelingssport:Dat zijn er heel veel, ik vind het leuk om te voetballen, tennissen, midgetgolfen en natuurlijk om te klimmen. Zwemmen in het zwembad of in de zee doe ik ook graag.

 

Mijn lievelingsdier: een eekhoorn natuurlijk, omdat ik dat zelf ook ben! Verder vind ik andere kleine dieren ook heel lief, behalve roofvogels vind ik een beetje eng.

 

Mijn lievelingsvak op school is: ik vind muziek en gym het leukste om te doen op school, dan kun je lekker bezig zijn! Taal vind ik ook wel leuk.

 

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn team en onze programma's!